Kampioen atletiek

...Olympic moves mág steeds een grotere bus reserveren voor "the school finals" oftewel Nederlandse schoolsport kampioenschappen voor vrijdag 9 juni te Amsterdam

Plaatsingsdatum: 20 april 2017

Hoogeveen- En alsof het nog niet genoeg is, mogen ook de volgende leerlingen zich Noord Nederlands kampioen noemen bij het onderdeel atletiek-meerkamp:
Luuk Wiebenga, Timo Heijnen, Dylan Boomhouwer, Marshellon Martinus, Jits Bootsma, Silke Beetsma, Rikst Slot, Floor Overdiep, Floor Kussendrager, Maaike Kramer en leerlingen van de Buitenbaan.                                                                                                                             

Het behalen van de titel brengt ook een startticket met zich mee voor de "schoolfinals" gehouden op vrijdag 9 juli in het Olympisch stadion te Amsterdam.

Jongens klas 1-2 met van onze locatie met o.a. Hugo Stegeman en Rutger Berends mogen een derde plek bij schrijven én ook voor hen een ticket voor de schoolfinals.

Wij, sommige leerlingen en misschien jullie als lezer ook, beginnen de neergezette sportprestaties van dit schooljaar bijna gewoon te vinden. Echter is niets minder waar.                                                
Er wordt door leerlingen én begeleiding erg veel tijd in de voorbereidingen gestoken. Er vinden selectie wedstrijden plaats, trainingen mét en zonder specials guest in weer en wind.
Het mooie van al deze activiteiten is om de jeugd te zien stralen, te zien zwoegen, zweten en afzien. Het rugzakje met ervaringen mág weer worden gevuld met herinneringen voor later!
Die pubers van ons, zo vol passie en kwaliteiten, het is een lust om hier deel van uit te mogen maken!
 

Actiefoto atletiek april 2017
Bekijk meer foto's
Groepsfoto atletiek april 2017