Caitlin naar Zuid-Korea

Vijf meiden uit Wolvega, Noordwolde en Appelscha gaan naar de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.

Publicatiedatum: 13 februari 2018

Een van de deelneemsters is Caitlin de Jong, leerlinge aan de locatie Buitenbaan van OSG Sevenwolden. Zij volgt het onderwijs in klas 3 vwo in de onderwijsstroom SportLifeStyle. Caitlin vertrekt komend weekend naar het Zuid-Koreaanse PyeongChang en keert terug op 1 maart a.s.

OSG Sevenwolden is enorm trots op de prestatie van dit team en in het bijzonder op de prestatie van Caitlin en geeft haar graag de gelegenheid deze enorme ervaring mee te kunnen maken. Samen met haar teamgenootjes cheerleaders Anna-Lynn Oostra, Margreet Steg en de zusjes Femke en Hilde Vliegendehond maakt Caitlin onderdeel uit van een team van de Frisian Cheer Stars en de Ultimate Stunt Cheersquad.

Deze twee teams domineren al jaren de top van het cheerleaden op nationaal en internationaal niveau. De Dutch Cheerleading Association, de officiƫle bond voor Cheerleading- & Cheerdance in Nederland, heeft beide teams, afkomstig uit Friesland en Overijssel, gekozen om samen als een team, Nederland te vertegenwoordigen bij performances tijdens de award ceremonies, Olympische wedstrijdlocaties, straatparades, de sluitingsceremonie en een Cheerleading wedstrijd met teams uit andere landen. Cheerteams uit Noorwegen, Rusland, Duitsland, Zwitserland,Canada en Amerika nemen hier ook aan deel.

OSG Sevenwolden wenst Caitlin en haar teamgenootjes veel plezier en succes in Pyeongchang!Terug naar het nieuwsoverzicht
Frisian Cheer Stars

Klein formaat Frisian Cheer Stars