Succesvolle voorronde

Publicatiedatum: 29 januari 2018

Als OSG Sevenwolden hebben enkele schaats-gekke leerlingen van zowel de locatie Buitenbaan als Fedde Schurer gestreden in teams van “één-OSG Sevenwolden”.

Na een schitterende prijzenslag vorig schooljaar waren ook dit jaar de schaatsen scherp geslepen en de honger naar finaleplekken voor het Nederlands Kampioenschap sterk.
In de nieuwe Elfstedenhal in Leeuwarden streden we woensdag 17 januari om de tickets voor het Nederlands kampioenschap.  Dit jaar (op dinsdag 6 februari) zal dit op een historische plek verreden zal worden, namelijk op de “coolste baan” oftewel het Olympisch stadion in Amsterdam.

Onder toeziend oog van aanmoedigende ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden hebben we een zeer gezellige en sportieve dag mogen beleven. Van de zes deelnemende teams vielen er ruim 4 in de prijzen! Waarvan zich twee direct hebben geplaatst en de twee andere teams in hoopvolle afwachting zijn van een wildcard. Als snelle nummers twee kunnen zij hiervoor in aanmerking komen.

De overige teams hebben gestreden voor wat ze waard waren, helaas niet op het beoogde podium, maar wel met ontzettend veel plezier.

Terug naar het nieuwsoverzicht
1. Voorronde  schaatsploegenachtervolging 2018
Bekijk meer foto's

Voorronde NK ploegenachtervolging

1. Voorronde  schaatsploegenachtervolging 2018